Europos solidarumo korpuso „Kartų skaitmenizacija kartu” baigiamosios konferencijos akimirkos

Vakar, vasario 7 dieną įvyko Europos solidarumo korpuso projekto „Kartų skaitmenizacija kartu” uždaromoji konferencija. Į ją buvo pakviesti visi projekte dalyvavę dalyviai ir svečiai: Šilutės rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė Rimantė Čiūtienė, Šilutės rajono savivaldybės švietimo, sporto ir kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Vida Kubaitienė, kuruojanti Trečiojo amžiaus universiteto veiklas, Šilutės Vydūno gimnazijos socialinė pedagogė Jūratė Gusevienė, tai pat Lietuvos Moksleivių Sąjungos Šilutės padalinio atstovai bei Šilutės Bočių pirmininkas ir nariai.

Konferencijoje projekto mentorius pristatė ir pasidalino projekto siekiais, įgyvendintomis veiklomis bei projekto gerąja patirtimi. Projektą vykdęs jaunimas pristatė skaidres, kuriose pasidalino savo potyriais, pasiekimais ir kaip jie keitėsi viso projekto metu bei kokių kompetencijų įgijo. Mūsų šaunūs senjorai pasidalijo savo patirtimi projekto metu, nuskambėjo daug gražių žodžių, jaunimui ir jaunimo centrui.

Džiaugiamės, kad galėjome būtų kartų net metus laiko ir tas gražus bendravimas nenutrūksta ir po projekto.
Kiekvienam projekto dalyviui buvo įteikta padėka ir po gėlės žiedas. Jūs buvote nuostabūs, tai parodė projektas, kad kartos gali gražiai sugyventi kartu ir padėti ne vien skaitmeniniame pasaulyje, bet ir panaudojant senjorų milžinišką gyvenimišką patirtį. Manome, jog su šia gražia jaunimo iniciatyva kartų bendradarbiavimas nenutrūks.